fbpx

Over Mij 

Hoi!

Ik ben Sabrina

Moeder van 2 mooie meiden, levensgenieter, een spring in ’t veld. Spiritueel maar niet zwevend op een kleedje, een blij ei, geen bla bla, maar nuchter en recht door zee en vol zelfspot. Ik ben verslaafd aan alles dat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Enthousiast, nieuwsgierig en leergierig maar ook chaotisch en een tikkeltje ongeduldig.

“IK STOND IN HET KRUIDVAT TOEN IK HET SLECHTE NIEUWS KREEG … HET VOELDE ALSOF DE GROND ONDER MIJN VOETEN WEGZAKTE EN MIJN WERELD STOND STIL!!”

Op 22 december 2016 werd ons 2de prinsesje “Vaya” geboren, en wat waren we gelukkig.

Ze had wel een beetje scheef koppie, maar “ach maak je niet druk” kreeg ik te horen, dat zou wel weer bijtrekken.

Dit luchtige gevoel was in één klap verdwenen toen we de diagnose Craniosynostose kregen (vroegtijdige sluiting van één of meerdere schedelnaden).

We gingen een medische molen in van onderzoeken en onzekerheid. De artsen konden ons niet vertellen hoe ze zich zou ontwikkelen, maar het enige wat vaststond, was dat ze een zware schedeloperatie zou ondergaan als ze 10 maanden oud was.

Ze hebben haar schedel uit elkaar gehaald en weer als een puzzel in elkaar gezet zoals het zou moeten zijn. Haar oogkassen en voorhoofd hadden ze gezet en ze zijn totaal zeven uur met haar bezig geweest. Wat een opluchting toen wij te horen kregen dat de operatie was geslaagd!

Vaya had een narcose trauma opgelopen, waardoor zij niet meer durfde te slapen. Doordat zij wakker worden met pijn associeerde, durfde zij niet meer te gaan slapen. Het waren zware maanden voor ons hele gezin, want wij hadden ook nog onze oudste dochter Venna die aandacht en zorg nodig had en zij voelde onze angsten en spanningen. 

Ik ben in volle overlevingsstand gegaan en toen Vaya volledig hersteld was na de operatie, kwam ik tot het besef, dat ik zo niet langer door wilde gaan. Ik wilde niet meer leven op de automatische piloot en mezelf wegcijferen. Door deze heftige periode vol stress en onzekerheid waren mijn ogen eindelijk geopend!

Ik wilde echt weer happy worden…

En dat heb ik samen met een coach gedaan.

Dit heeft mijn leven TOTAAL veranderd!!

Ik zie mezelf nu als prioriteit en ik besef heel goed dat als ik een goede moeder voor mijn meiden wil zijn, ik eerst het beste uit mezelf zal moeten halen.

Dan pas kan ik het voorbeeld zijn dat ik graag voor hun wil zijn. Kinderen leren niet veel van woorden maar wel van jou als voorbeeld. Ze zijn een spons van jouw emoties en een spiegel van jouw gedrag.

Nu spring ik (bijna) elke dag vol energie mijn bed uit, klaar voor een nieuwe dag. Hierdoor heb ik ook meer geduld met de meiden, ga ik ‘s ochtends niet met het zweet op m’n rug en een hartslag van 200 de deur uit.

Ik vul mijn dagen met dingen waar ik energie van krijg en dit voelt zo vrij en relaxed!

Niet meer wakker liggen door het piekeren en altijd bezig zijn met wat ik nog allemaal MOET doen.

Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Mijn relatie is beter dan ooit, de sfeer thuis is ontspannen en gezellig en Vaya is inmiddels een hele blije en gezonde peuter van drie jaar die haar vrouwtje goed staat in het leven.

Dit betekent absoluut niet dat ik de hele dag rondvlieg op een roze unicorn in mijn eigen sprookje, met voorbeeldige kids en we leven nog lang en gelukkig! 

Dit betekent wel dat ik weet hoe ik met stress en alle andere ongemakken van het leven kan omgaan, doordat ik nu de juiste tools heb. 

Vanuit mijn eigen ervaring is ook mijn passie ontstaan om andere moeders te helpen om weer ontspannen en vol energie de dag door te gaan. Weer ècht te gaan genieten!

Mijn visie:

Als je echt het beste voor jouw kinderen wilt, dan zul je eerst jezelf het beste moeten gunnen!

We gaan veel te lang door op onze reserves, totdat er iets heftigs gebeurt in ons leven en je helemaal onderuit wordt gehaald!
Depressie, burnout, scheiding of ziekte. Waarom wachten op zoiets heftigs, als je het NU al kunt veranderen?

Hoe ik mezelf zie:

Coach

Vrouw

Mama

Partner van

Inspiratie

Sabrina zittend op stoel

Als je mij zou kennen, zou je weten dat:

9

Ik vroeger mijn gehaktballen uitkneep met keukenpapier, nadat ze in een sloot van jus hadden gezwommen. En ik nu 13 jaar samen ben met iemand die dit ook doet: een perfecte match!!

9

Ik mijn eerste bedrijf had toen ik 10 jaar was en ontdekte dat mijn hamsters als gekken fokten en ik ze aan de dierenwinkel kon verkopen … BIG business.

9

Ik als 14 jarige ontslagen ben als vakkenvuller bij de AH, omdat ik het TE gezellig vond om met de klanten te kletsen en daardoor vergat om de schappen te vullen.

9

Ze mij een konijn noemen, omdat ik dol ben op al het groenvoer dat iedereen altijd laat staan en ik juist als eerste opeet.

9

Ik niet uren binnen kan blijven rondhangen in een badjas voor een Lazy Sunday, maar er graag lekker even op uit ga.

9

Mijn oudste dochter Venna tegen me zegt, mam doe ff “normaal”, als ik zingend en huppelend naar school loop. Zij noemt het raar, ik prettig gestoord.

9

Ik overenthousiast kan zijn, dat ik “iets” te snel en te veel praat en mijn partner  Sven vraagt om de herhaling in slow-motion.

9

Ik jeuk krijg van mensen die anderen naar beneden halen, om zichzelf “beter” te voelen.

9

Ik het ZO zonde vind als vrouwen niet inzien hoe geweldig ze zijn en wat ze hierdoor mislopen.
Spreek uit eigen ervaring!

Nu ben ik ook wel erg benieuwd wie jij bent? Zullen we snel even kennismaken tijdens een gratis inspiratiesessie van 30 minuten?

Hierin kijken we waarom jij nu nog niet MEER uit je leven en business haalt.
En hoe je dit snel kunt veranderen.

Deze vrouwen gingen je voor:

 

SNEL en SIMPEL

meer ontspanning

en energie

in jouw drukke leven?

Boek dan NU een GRATIS sessie met mij, zodat jij snel weer ontspannen geniet van het leven!

You have Successfully Subscribed!